Trender och icke trender
Jag är inte trendig. Inte det minsta lilla. Men ändå lyckas jag pricka in något som är super populärt och inne 😃 Då och då.
En av de första gångerna jag minns är när jag gick i gymnasiet och hade ALLTID vattenflaskan med mig. Jag var tvungen att ha den. Skulle ha däckat utan. Jag dricker litervis vatten om dagarna. Men av någon anledning blev det typ samtidigt som en trend från Hollywood eller nånstans och där var jag med min vattenflaska och det var rätt 😂
Det har hänt liknande saker under åren men jag kommer inte på något annat som skulle passa in här.
Men idag tänkte jag på det när jag började fundera på vad ska laga för mat. Jag använder alltid rester och det som finns i kylskåpet, frysen och i lager. Det är väl inne just nu? Att inte kasta mat och använda rester?
Hur som helst gjorde jag en pajbotten av kokta potatisar (som jag mosade med gaffeln), olja och glutenfri mjöl. In i ugnen tills den fick lite färg. Under tiden hackade jag zucchini, aubergine, kassler och gamla osten. Ut med pajbotten från ugnen, lite riven ost, zucchini, aubergine och kassler på. Vispade några ägg med laktosfri mjölk och lite paprikakrydda samt salt. Hällde på blandningen och la tillbaka i ugnen. Så där ja! Gluten - och laktosfri paj på nolltid 😁