marjisen.webblogg.se

Kommer att skriva om allt möjligt. Det blir nog en och annan story om min hälsoresa samt om handverk och familjen.

Är vi verkligen så beroende av mobiler?

Publicerad 2015-06-11 15:44:31 i Allmänt, Familj,

Funderade på om jag skulle berätta om vad som hände med min mobil eller inte. Men kanske det är lika bra. 

Så nu ska ni lära av mina misstag 😕

Igår var det dags för sista skolavslutning för den här gången och vi skyndade oss till bussen. Tjejerna tog vagnen ner när Benjamin skulle byta skorna. Så jag tog hans andra skor, väskan och mobilen i handen. Skulle springa ner på trapporna vid gaveln. Hann inte ta många trappsteg förran höger hand träffade räcket och jag tappade helt enkelt greppet om mobilen. Den gled självklart ner mellan trappan och väggen. Jag nästan visste redan när jag sprang ner i panik och kollade under trappan att spelet var förlorat. Någon väldigt smart människa har kommit på att ha ett utrymme där man inte kommer åt. Typ betong. 
Det händer sällan att jag blir panikslagen men nu hände det. Sprang som en galning till Benjamin och bad om att låna hans mobil. Ringde Daniel. Hyperventilerade. Jag hade inte tid att vara så. Sprang till tjejer, Rasmus och Alvin. Tog bussen vi hade tänkt att ta och åkte till kyrkan där Benjamins skolavslutning var. 

Att vara beroende av andra för att kunna kommunicera samt kolla på rätta riktning mot kyrkan var ingen höjdare. Fick helt enkelt låna barnens mobiler. Och de skulle inte vara med mig resten av dagen. Benjamin skulle till sin pappa och tjejer till Gröna Lund.

Daniel åkte hem under tiden och kollade med någon spionkamera om han kunde hitta/se mobilen. Han såg massor av konturer av saker men kunde inte hitta den. Ännu mindre att komma på hur man skulle kunna ta den därifrån.
Bostadsföreningen hade sagt till honom att ingen annan har haft problem med det och har aldrig anmält något liknande... Men vi får se, kanske de kommer på något.

Jag har en ny mobil nu och mitt nummer funkar idag men jag har förlorat alla inloggningar, bilder, kontakter, sms, noteringar..ja, i princip allt sedan flera år tillbaka. Jag gör ju inte sånt här.

Det enda positiva med det här är att ingen äckel kommer åt mina bilder och grejer 😑

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

"marjisen"

Föräldraledig med två barn hemma och hinner göra ett och annat mellan amning och blöjbyten 😀 Älskar att virka, sticka, läsa, baka, träna och testa på nya saker ☺

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela